Festival Upfest 15 januari

Iedereen is welkom!
Kom je één van de drie sessies volgen in de knalgele bus van DriveToConnect van Hans van Meggelen? Of een wens voor de toekomst achterlaten in de gekleurde SDG-jurk van Victorine Pasman 🚍👗🌈
#globalgoalsalkmaar #upfest #innovatieraadalkmaar

SDG Nederland komt zondag 15 januari naar het fonkelnieuwe festival UPfest in en om de Grote Kerk in Alkmaar. UPfest is een gratis festival voor het hele gezin met theater en kunst, toffe workshops, een grote streekmarkt, inspirerende lezingen en films, lokaal lekkers en een grote portie doen in het thema ‘green up your life’. Bij zo’n waardevol evenement is uiteraard ook Innovatieraad Alkmaar aanwezig. Dit netwerk verbindt bewoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente om om met de SDG’s aan de slag te gaan voor een groen en sociaal Alkmaar.
Misschien ken je de pilot #upcyclebicyclealkmaar van koffieprut tot oesterzwammen tot bitterballen voorbij zien komen of heb je SDG-checklist voor evenementen gezien.
https://lnkd.in/eGQH83Z2

We nodigen jullie dan ook van harte uit aan boord te komen. Om samen in gesprek te gaan over een duurzame en eerlijke wereld. Om (verder)kennis te maken met groene en sociale duurzaamheid, met de 17 Global Goals (Sustainable Development Goals). Wat is het nut, wat gebeurt er al in de omgeving, hoe kun je zelf aan de slag en hoe kunnen we samen nog meer mensen inspireren en activeren een sociaal en duurzaam Alkmaar te creëren?

We zien jullie heel graag op zondag 15 januari. Inschrijven bij de bus voor een sessie.

Meer informatie over het hele programma op:
www.upfest.nl